Luksussommerhus

Nyt spændende luksussommerhus til 26 personer med skøn havudsigt og masser af aktiviteter og med masser af muligheder for større fællesarrangementer.

 

Kontakt os for mere information vedrørende priser/perioder og booking af huset.

Download prisliste for 2019 her: Prisliste

Vær opmærksom på at priser og perioder i 2020 kan variere i forhold til indeværende år.

IMG_2230

Velkommen til vores luksussommerhus ved Kongshøj fyldt med spændende detaljer og aktivitetsmuligheder til 26 personer.

Husets eget badeland indbyder til timers badesjov og svømning med poolen på 23 m2 med modstrømsanlæg, romersk trappe og vandrutsjebane. Er det rent velvære, som ønskes, så lokker husets store spabad og sauna til afslappende stunder.

Det store opholdsrum, med udgang til terrassen, er husets naturlige samlingspunkt med sofagruppe, spisepladser og køkken.

Køkkenet er praktisk indrettet med køkken-ø, og dobbelt opvaskemaskine, vask, ovn, køleskab og kogeplader, så det er nemt at kokkere til alle feriens måltider.

Aktivitetsrummets mange muligheder for at hygge sig med en venskabelig dyst er en sikker succes for både yngre og ældre. Der kan spilles billard, bordtennis, dart, fodboldspil og Playstation 4, og fra baren med eget køleskab kan der serveres kolde drikke og heppes.

Den store sofagruppe med brændeovn lokker til afslapning med en god bog eller film – eller måske et brætspil.

Den store terrasse med eksklusive havemøbler danner de perfekte rammer for både en sommerdag i solen og hyggelig grillaften med venner og familie.

Husets mange sovepladser er fordelt på 3 soveafdelinger med hver 1 badeværelse og 3-4 soveværelser, så det samlede antal soveværelser er 10. De resterende sovepladser er fordelt på husets 2 hemse.

Lokker vejret til udendørsaktiviteter er der både trampolin, gynge, sandkasse ligesom der tilhører et stort græsstykke, hvor man kan spille fodbold, vikingespil eller noget helt tredje.

IMG_2230
img_2209-img_2211
IMG_2214
IMG_2201
IMG_2195
IMG_2198
3_sauna_1
33_poolrum_7
IMG_2120
IMG_2126
IMG_2138
IMG_2135
IMG_2162
IMG_2147
IMG_2150
IMG_2156
IMG_2180
IMG_2168
IMG_2217 (2)
IMG_2221 (2)

Udover alle de spændende ting som huset tilbyder kan man benytte alle campingpladsens faciliteter. Her tilbydes familiehygge for alle med bl.a. minigolf, indendørs badminton, klappedyr, 2 legepladser med hoppepuder og masser af legeredskaber.

Herudover er der minimarked hvor det er muligt at bestille morgenmad hver dag eller spise en is.

Kongshøj Strand Camping tilbyder ligeledes en fantastisk natur med egen fiskesø, hundeskov, vandreture samt en skøn badestrand med det Blå Flag.

Ønsker man at afholde større arrangementer i forbindelse med sommerhuset, er der mulighed for at leje luksushytter på campingpladsen således, at det samlede antal sovepladser er på 100.

Praktisk information:

Huset udlejes ikke til ungdomsgrupper.

Det er tilladt at have to husdyr med uden ekstra betaling. Ved flere husdyr kontakt da os inden booking.