Naturen

Oplev den skønne natur

På campingpladsen og rundt om pladsen er der et væld af naturmuligheder at opleve

Badestrand

Vi har en flot badestrand, som år efter år får det Blå Flag som signalerer godt og rent badevand, og det er oplagt at bruge mange timer på vores dejlige børnevenlige badestrand. På varme solskinsdage er svømmeturene oplagte og børnenes spande og sandskovle obligatoriske.

Fiskemuligheder

Fiskestangen kan luftes enten ved kysten eller ved vores mose, og muligheden for at få en gedde på krogen og fiskefrikadellen serveret er god. Især er området ud for campingpladsen et meget populært lystfiskerområde. Og er der succes, så har vi et godt fiskekøkken til at rense fisk. Man kan også medbringe egen båd, da vi ligeledes har egen bådebro.

Klokkefrøhul

Vi har i 2015 fået etableret et nyt klokkefrøhul, for at understøtte den østfynske bestand af den sjældne paddeart Klokkefrøen. Rundt om vandhullet går vores dyr og græsser og det er oplagt at sidde i hundeskoven på en af bænkene og nyde den dejlige stilhed ud over vandhullet og Kongshøj ådal.

Vandreture

Vi har flere forskellige stisystemer på vores egne arealer og skove og i de nærliggende skove. Vi har fx vores egen Udsigtsturen, hvor man kan sidde og nyde udsigten ud over Storebælt.

Ikke langt fra campingpladsen er der desuden en stor skov, hvor man kan opleve Skotsk Højlandskvæg gå og afgræsse en stor natureng.

Ellers er det også det oplagt at gå til Revsøre, hvor der ligger et hyggeligt lille gammeldags fiskerleje.

Hundeskov

Vi har etableret en hundeskov på 5000 m2 som er indhegnet på alle sider, hvor hundeejere kan lufte deres hunde, og hvor hundene kan få lov at boltre sig.