Aktiviteter

Vi har både krabbefiskeri og ballonmand til de mindste til banko, fodboldturnering og minigolfturnering til de lidt større.

Her på Kongshøj Strand Camping bruger vi meget tid på vores fællesaktiviteter, som spænder vidt

Vi har både krabbefiskeri og ballonmand til de mindste til banko, fodboldturnering og minigolfturnering til de lidt større.

En af de meget populære aktiviteter vi har, er vores ugentlige snobrødsaften. Her mødes folk i alle aldre og sidder og hygger omkring bålet. Vi sørger for alt det praktiske, så det bare er ren afslapning.

Udover vores fællesaktiviteter har vi også en utrolig god badestrand, som hvert år bliver udmærket med det anerkendte Blå Flag. Her er der en god badebro, og en dejlig sandstrand, hvor det er oplagt at bruge meget tid når vejret er til det. Der er også en rutsjebane og tømmerflåde for både børn og voksne.

På selve campingpladsen har vi en dejlig 15 hullers minigolfbane, som indbyder til at spille mod hinanden og tilbringe et par hyggelige timer. Til sportsfolk eller familiehygge har vi en multihal med både badminton, bordtennis, dart m.m. Vi har selvfølgelig også en fodboldbane, som altid er populær for både børn og voksne.

Mange af vores fællesarrangementer er gratis.

Se altid vores aktiviteter under Aktivitetskalender.

Til lystfiskeri har vi også gode muligheder

I tilknytning til pladsen har vi også vores egen mose, hvor det er muligt at fiske. Her er hyggeligt at stå om sommeren og fiske, da den er rig på fisk.

Ved stranden er der ligeledes rigtig gode fiskemuligheder, da det er et meget eftertragtet område at fiske i. Det er også muligt at have egen båd med, da der også en bådebro. Når fisken er fanget er der fiskekøkken, hvor man kan rense fisken.