Campingplads på Fyn

Læs mere om pladsen her

Kongshøj Strand Camping er en hyggelig familieplads

Leder du efter en hyggelig campingplads på Fyn? Kongshøj Strand Camping er en hyggelig familieplads, som er startet i 1960’erne af Jørgen og Rita Sønderby. Fra starten af, var det blot en bondegård, mens der sideløbende blev udviklet campingplads. De sidste grise blev først solgt i 1978, og siden da har det udelukkende været campingplads, dog stadig med lidt landbrug ved siden af. I dag er pladsen ejet af Bent og Susanne Sønderby og den drives sammen med familien.

Vi lægger stor vægt på service for vore gæster, og vi står altid til rådighed med oplysninger og hjælp. På Kongshøj Strand Camping kan du slappe af i en hyggelig atmosfære i fred og ro, eller være med til nogle af vores hyggelige fællesarrangementer, lige fra krabbefiskeri til snobrød og minigolfturnering. Ved et ophold hos os, er i samtidig tæt på mange spændende Fynske attraktioner i området. Eller udforsk vores egen arealer, hvor vi har egen fiskemose, fodboldbaner, vandrestier og meget mere…

Vi har 250 enheder på pladsen

Vi har 250 enheder på pladsen, hvor alle pladser er med el. Samtidig har vi også 12 hytter, fordelt på 4 forskellige kategorier, hvoraf de 8 er helt nye fra 2015 og 2016.

Vi har flere forskellige typer pladser. Der er dem der ligger i første række, med udsigt over Storebælt, der er pladser tæt på servicebygninger og pladser tæt på legepladser. Der er også dejlige hjørnepladser, med fred ro. Vi har pladser til alle størrelse vogne, fra den lille enkeltmandsvogn til den store familievogn. De fleste pladser er med 3 hække, hvilket giver optimale læ betingelser.

Samtidig har vi også en dejlig stor teltplads eller Solpladsen, hvor der er plads til mange telte. Teltpladsen ligger i skønne omgivelser med udsigt udover vores mose. Der er ligeledes flere bordbænkesæt og er ideel for flere telte sammen og grupper.

Vores placering midt i landet gør os desuden ideel til sammenkomster

Vores placering midt i landet gør os desuden ideel til sammenkomster. Med kun 15 kilometer fra Storebæltsbroen, er det nemt for familier og venner fra hele landet at mødes centralt i landet.

Vi har også gode muligheder for træf af forskellige størrelser. Udover vores pladser har vi med 12 hytter og et luksussommerhus på 325 m2 plads til 104 overnattende gæster. Af tidligere træf kan nævnes: Ford P7 klubben, MKP og Hobby klubben. Til udstilling kan vi tilbyde både indendørs og udendørs faciliteter.

 

Kontakt os, hvis du leder efter en campingplads

Leder du efter en campingplads på Fyn? Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har yderligere spørgsmål. Du kan ringe til os på 65 37 12 88 eller sende en mail til info@kongshojcamping.dk

Vi glæder os til at byde jer velkommen på Kongshøj Strand Camping.